Для початківців, хто намагається експериментами на кухні, й втомлюється від розкидані речі в кухонній зоні!

You must post here to introduce yourself before you can post in other forums.
Post Reply
LenoraMit

Для початківців, хто намагається експериментами на кухні, й втомлюється від розкидані речі в кухонній зоні!

Post by LenoraMit »

Мені хочеться розповісти смішною ситуацією, яка сталася у мною минулого робочого тижня. Моя крихітка захотіла, щоб як кулінарний експерт створила щось неймовірно красиве з нагоди її ДР. Я, як завжди, звичайно, розпочала вишукувати варіант на просторах кулінарних блогах і.... Провела аж півтори години, і це ще щастя!, переходячи з ресурсу на сайт! Перші ідеї здавалися нереально з багатоетапні, декілька - з екзотичними продуктами, решта - серед купою спонсорських посилань. Та ось згодом як же я пригадала про цей дивовижний портал і за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! відкрила - ідеальний вибір! Рецепт був настільки так детальним, що навіть навіть ще дуже молода помічниця здолала мені стати справжнім підручним. Як результат ми разом спекли чарівний кулінарну феєрію, і він був визнаний головним успіхом свята. Вже сьогодні кожна мої тепер зацікавлені друзі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ви відкрила такий неймовірно класний спосіб?"
Сайт
Post Reply