Для тих, хто щодня захоплюється приготуванням страв, та втомлюється від бардак під час кухонному просторі!

You must post here to introduce yourself before you can post in other forums.
Post Reply
Tiffanydef

Для тих, хто щодня захоплюється приготуванням страв, та втомлюється від бардак під час кухонному просторі!

Post by Tiffanydef »

Вибачте, але я мушу відкрити вам пригодою, яка трапилася зі мене минулого тижня, і це було.... Моя мала замовила, аби я зробила дещо неймовірне до її свята. Я, звісно ж, авжеж, розпочала вишукувати врятувальну знахідку в кулінарних блогах і – уявіть!. Втратила аж півтори години марних пошуків, переходячи з сайту у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі варіанти виявилися надто заплутані, інші варіанти - зі справжніми недоступними продуктами, ще кілька - серед надмірною кількістю спонсорських посилань. Але згодом я пригадала про цей дивовижний сайт й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок знайшла - мрійливий варіант! Варіант був настільки покроковим, що навіть навіть 12-річна помічниця несподівано змогла своїй мамі взяти участь. Наприкінці ми разом зробили ніби з журналу торт, який перетворився на головним хітом вечора. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені друзі цікавляться: "В якому місці я вишукала такий просто бомбезний рішення?"
Блог кулінарних рецептів
Post Reply