Для початківців, котрі намагається експериментами на кухні, та не терпить невпорядкованість на кухонному просторі!

You must post here to introduce yourself before you can post in other forums.
Post Reply
Markfug

Для початківців, котрі намагається експериментами на кухні, та не терпить невпорядкованість на кухонному просторі!

Post by Markfug »

Я просто не можу не поділитися історією, що сталася з мною минулого робочого тижня, і це було.... Дочка попросила, аби як кулінарний експерт спекла щось неймовірне на день народження. Ваша героїня, авжеж, почала гортати ідею у Google і.... Втратила цілісних півтора години марних пошуків, переходячи із ресурсу на черговий кулінарний портал! Деякі варіанти були надто заплутані, інші - зі справжніми дорогими інгредієнтами, ще кілька - з масою відволікаючих елементів. А потім я згадала щодо цей портал і просто за п'ять неймовірно швидких хвилин відкрила - мрійливий рецепт! Варіант виявився так зрозумілим, що навіть навіть моя дванадцятирічна донька несподівано змогла мені допомогти. Як результат ми зробили неймовірний десерт, і він перетворився на справжнім хітом вечора. Зараз всі мої найкращі подруги питають: "Де ви вишукала такий чудовий спосіб?"
Сайт uadomodeas
Post Reply