Для, хто любить кулінарією, й не виносить хаос під час роботи в кухонному просторі!

You must post here to introduce yourself before you can post in other forums.
Post Reply
Carolcah

Для, хто любить кулінарією, й не виносить хаос під час роботи в кухонному просторі!

Post by Carolcah »

Вибачте, але я мушу відкрити вам смішною ситуацією, що виникла зі мною минулого тижня, і це було.... Моя крихітка захотіла, аби ваша покірна слуга спекла один неймовірно красиве на день народження. Я, навіть не задумуючись, розпочала гортати рецепт серед мережі і – уявіть!. Промучилася цілих нервущих півтора години, мов зомбі із сайту у бік ще однієї сторінки з рекламою! Перші варіанти здавалися надто заплутані, декілька - із дорогими компонентами, ще кілька - серед надмірною кількістю відволікаючих елементів. А раптом ваша героїня згадала щодо цей дивовижний сайт та просто за п'ять неймовірно швидких хвилинок знайшла свою панацею - прекрасний рецепт! Ця знахідка був настільки настільки зрозумілим, що в результаті навіть юна 12-річна юна кулінарка здолала своїй мамі взяти участь. І що ви думаєте? наш тандем створили ніби з журналу кулінарну феєрію, який став справжнім хітом вечора. І ось вам результат всі мої вже заздрісні сусідки питають: "Де я знайшла такий собі чудовий спосіб?"
Каталог рецептів
Post Reply