Для всіх, хто щодня захоплюється приготуванням страв, однак втомлюється від хаос у приготуванні!

You must post here to introduce yourself before you can post in other forums.
Post Reply
Jaynevar

Для всіх, хто щодня захоплюється приготуванням страв, однак втомлюється від хаос у приготуванні!

Post by Jaynevar »

Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, яка сталася у мною минулого тижня. Моя принцеса попросила, аби ваша покірна слуга приготувала дещо унікальне до великої події. Я, звісно ж, безумовно, взялася шукати рецепт на просторах кулінарних блогах і отримала несподіванку. Промучилася цілих одну з половиною години, блукаючи з блогу у бік сайт! Одні рецепти були нереально для професіоналів, інші варіанти - із екзотичними інгредієнтами, треті - із надмірною кількістю реклами. Але як грім серед ясного неба як же я вспомнила про цей каталог й менш ніж за 5 хвилинок знайшла свою панацею - прекрасний рішення! Ця знахідка виявився до безтями зрозумілим, що навіть навіть моя 12-річна донька змогла своїй мамі допомогти. Як результат наша команда створили ніби з журналу кулінарну феєрію, який перетворився на справжнім хітом дня народження. Тепер всі мої вже заздрісні сусідки не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти знайшла такий неймовірно класний рецепт?"
Каталог сайтів
Post Reply