Ресурс, де розказують на всі життєві "чому"
Ресурс, де розказують на всі життєві "чому"
Портал повністю будується навколо ідеї "Чому?" — і це його головна родзинка. Тут зібрані статті про все, що ми бачимо довкола: починаючи від будови тіла до звичок звірів і навіть технічних дрібниць. Скажімо, відразу натрапив на відповіді, чому виникає біль у сосках, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому пече піхва, чому мутніють білки очей, чому потилиця стає болючою, чому мігрують тварини та навіть чому не можу підключити навушники.
Особисто мене найбільше привабив стаття про зміни кольору склери — справді потрібні знання, яку варто знати кожному. Крім того, пригадую публікацію про залізо в продуктах: відтепер мені відомо, що яловича печінка — чемпіон. Окремо варто сказати — біль у сосках: подібне рідко описують, а проблема доволі поширена.
Формат сайту простий і зручний: усі матеріали дають відповідь на одне чітко сформульоване питання. Без води, конкретика, чому так і що робити. І спектр питань дуже широкий — починаючи від здоров'я до техніки, біології та активного життя.
Корисний ресурс, який тепер триматиму в закладках. Бо життя постійно підкидає запитання, на які хочеться отримати швидку та зрозумілу відповідь.